Veilige betaling

SISOW Payment Innovations


Voor veilige online betalingen werken wij samen met het bedrijf Sisow. Als marktleider op gebied van online betalen bij e-commerce garandeert de Payment Service Provider Sisow u een 100% veilige afhandeling.

Met deze bank- en kredietkaarten kunt u bij BelloGemma 100% veilig betalen:
Bancontact/Mister Cash
VISA
Mastercard
Ideal

Of u nu Bancontact/MisterCash, Visa of MasterCard gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Sisow en u, de koper. Noch BelloGemma noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien.

Sisow verifiëert o.a. de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw kredietkaart en geeft BelloGemma bericht wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden. 

Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kunnen wij meteen overgaan tot verzending van de bestelling.

 

Visa en MasterCard

Op de webshop van BelloGemma kun je ook met  MasterCard en VISA betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurt, zo wordt je betaling in absolute veiligheid verwerkt.  Je betaalgegevens worden beveiligd verstuurd en worden niet opgeslagen.


Wat heb je nodig?

 1. Je kredietkaart
 2. Een identificatiemiddel
  Om ervoor te zorgen dat de betaling in alle veiligheid wordt verwerkt zal je bank je vragen om je te identificeren. Van uw bank ontving u een identificatiemiddel - de 'Digipass' - om uw online bankverrichtingen mee uit te voeren, deze dien je te gebruiken om je Visa of MasterCard betaling te bevestigen.


Hoe werkt het?

 1. Plaats je bestelling
 2. Selecteer als betaalwijze: 'Visa' of 'MasterCard'
 3. Geef de naam in die op je kredietkaart staat samen met je kaartnummer, de vervaldatum en de CVC code (Op de achterkant van je kredietkaart vindt je een nummer, de laatste drie cijfers van dat getal vormen je CVC code)
 4. Het systeem stuurt je door naar een scherm van je eigen bank
 5. Volg de instructies op het scherm
 6. Na het uitvoeren van de betaling krijg je een betalingsbevestiging
 7. Je ontvangt een bevestigingsmail ter confirmatie

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash betaal je veilig en snel online. Kies op BelloGemma voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. 
Hier wordt zal je gevraagd worden het bedrag te controleren en om je aan te melden. 

Voor de verwerking van alle bancaire transacties gebruiken wij Sisow. Wij bewaren geen kaart- of logingegevens, de transacties gaan via geëncrypteerde lijnen via Sisow onmiddellijk naar uw vertrouwde financiële instelling.


Wat heb je nodig?

 1. Je bank moet de dienst ondersteunen 
  Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteund door Fintro, Fortis, ING, Belfius, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.
 2. Een identificatiemiddel
  Bancontact/Mister Cash-betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking.   Van uw bank ontving u een identificatiemiddel - de 'Digipass' - om uw online bankverrichtingen mee uit te voeren.
 3. Je kaartnummer en vervaldatum
  Het kaartnummer is niet uw rekeningnummer, maar een cijfercode van 17 cijfers, meestal voorafgegaan door CARD.
  Deze info wordt nog niet standaard vermeld op alle kaarten, maar je kunt ze online opvragen op de website van uw bank.


Hoe werkt het?

 1. Plaats je bestelling
 2. Selecteer als betaalwijze: 'Bancontact/Mister Cash'
 3. Geef de naam in die op je bankkaart staat samen met je kaartnummer (17 cijfers, dus niet uw rekening nr.) en de vervaldatum
 4. Het systeem stuurt je door naar je vertrouwelijke online banking omgeving
 5. Volg de instructies op het scherm
 6. Na indrukken van je PIN code krijg je een betalingsbevestiging
 7. Je ontvangt een bevestigingsmail ter confirmatie