Wie is Gabrielle Boller Bruni?

Gabrielle Bruni is een trendy lijn in juwelen met een fundamentele toewijding aan kwaliteit; Handgemaakt met kostbareGabrielle Boller Bruni materialen en edelstelen. Met een passie voor klassieke en tijdloze ontwerpen, is Gabriëlle Bruni een snelgroeiend internationaal product. 

Geboren in Hong Kong, het juwelen en mode-epicentrum van het verre Oosten, was Gabrielle al van jongs af geïnteresseerd in juwelenontwerp.

Vanaf haar opleiding aan het Europees Juwelencentrum in Duitsland, ontving Gabrielle als leerlinge goudsmid onmiddellijk verschillende onderscheidingen met stukken die ze ontwierp.

Gedurende haar studies in Zwitserland, samen met andere gerenommeerde ontwerpers, behaalde ze haar titel van "Master Juweler" (Master Juwelier).

Vanaf Gabrielle de kunst van het ontwerpen van gouden en zilveren juwelen onder de knie had, vervolgde ze haar opleiding in diamanten en gekleurde edelstenen aan het Gemmologische Instituut van Amerika (GIA).

Op het ogenblik dat Gabriëlle haar Graduaat "Gemologist"  ontving, startte ze snel met haar carrière als ontwerpster en “productontwikkelingscoördinator” bij een bekend Zwitsers juwelenmerk.

Gabrielle Bruni richtte haar eigen studio en workshop op in 1998.

Vandaag, bestaat het bedrijf, Galliana Creations, uit verscheidene bekwame ontwerpers en juweliers die allen bijdragen aan Gabrielle’s grootste passie: het ontwerpen van ongeëvenaarde juwelen met de allerhoogste standaard.

Geproduceerd in Thailand, vertegenwoordigen haar ontwerpen buitengewone precisie aan de hoge standaarden van kwaliteit, detail en afwerking.


BelloGemma meets Gabrielle Bruni

BelloGemma is exclusief verdeler van het tijdloze merk "Gabrielle Bruni" in België en Luxemburg.
Door de nauwe samenwerking met Gabrielle, levert BelloGemma uitzonderlijke kwaliteit met een uitgesproken passie voor dit luxemerk.